Anatomia unui mic dejun

Ador micul dejun!

Pe ultimul, din weekend-ul trecut, l-am disecat tacticos.

Am avut asa,

Paine prajita:

Cu oua fierte in apa (se incalzeste o oala cu apa in care se adauga o lingura de otet, cand incepe sa fiarba se formeaza un frumos vartej in mijlocul apei si atunci se arunca oul care se lasa cateva minute, dupa preferinte, pana cand se fierbe asa cum va place)

Sos de rosii si ardei facut de mama pentru toamna:

Ardei gras verde:


Branza Brie, ceapa murata si o casa sanatoasa de cafea pe langa una de fructe trase prin blender (mere si prune).

Lucrurile mici fac weekendul mai placut. TGIF!



Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s