Risotto si tarta cu mere

Mi-am petrecut seara de duminica pe langa aragaz.
Momentul potrivit avand in vedere ce frig a venit inca de sambata.

Suntem in acele zile curioase in care e frig afara, nu s-a dat drumul la caldura intre cei patru pereti ai garsonierei, suntem fonfaiti si ne ascundem sub plapumi.

Moment perfect pentru a experimenta ceva caldura de la cuptor si aragaz.

Cina a fost un Risotto cu dovleac si ciuperci, croit dupa reteta populara de risotto, fiert in Galbena de Odobesti si cu o adaugire de ultim moment – in loc de parmezan, am pus branza de burduf. Pe modelul „if God gives you lemons… „.

Si am finisat cu o Tarta cu mere. Sora tartei cu prune de mai devreme.



Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s