Prima clatita

Mutatul intr-o noua casa (cu atat mai mult daca schimbi orasul, tara etc) poate fi coplesitor. Descoperi dintr-o data lucruri de care nici nu mai tineai minte. Descoperi oricum ca posezi mai multe lucruri decat te-ai fi asteptat. Cutii peste cutii, sacose, genti, rafturi si mai ales carti.

De data asta insa cand m-am mutat aproape ca nu am luat mai nimic cu mine, decat ce a incaput intr-un rucsac si o geanta de voiaj – solida ce-i drept insa nu indeajuns cat sa anticipez complet viata la destinatie.
Asa s-a intamplat sa fiu mult prea imbracata in timp ce tot Amsterdam-ul facea plaja in costum de baie in parc.

Azi m-am trezit invidiind-o pe Mazilique, care pare-se ca odata cu lansarea catalogului Ikea pentru 2013 se va distra inhabitand un apartament mobilat de ei vreme de o saptamana si personalizandu-l.

Suna ca un challenge tentant. Si pot spune ca abia dupa vreo doua saptamani de stat pe taram strain pot in sfarsit sa ma acomodez si sa vreau sa mi-l transform in „acasa”.

Asa s-a intamplat ca zilele trecute am facut clatite. Asta m-a facut sa ma simt „at ease” pe masura ce ma acomodez cu pleiada de chipuri noi, cu clima… mai putin, avand in vedere ca e fix ca-n Bucuresti deocamdata, cu harababura, dar si cu posibilitatile.

Mutarea asta e fix ca prima clatita pentru mine. Mai mult ca sigur o voi da in bara.

But, oh, the thrill! :)

Reclame


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s